Manthous ft Nurhana ~ Balen

Eling-eling Dik… jamane semono kecemplung kalen?

Artis (Band): Manthous, Nurhana

Jan jane Dik aku wis rindu
Wis rong taun lawase ora ketemu
Eling-eling Dik jamane semono
Runtang-runtung anane ra ono liyo

Jan jane Mas aku wis lali
Gelang alit bebasan kang mungguh ing driji
Ora gampang nambani cuwaning ati
Ra semoyo mas, aku ra janji

Horotoyoh… nganngo theklek kecemplung kalen
timbang golek Dik, sing apaik luwung balen

Sabar Mas… mbok sabar, ora kesusu
Yen kesusu tondone wis mesti kleru

Esti Dik… wis dadi antebing kalbu
Tak belani jiwa raga tulusing ati

Sabar… bola-bali wis tak aturi
Yen kuciwo njur getun tibane mburi

6 Tanggapan

  1. Horotoyoh… , iki maneh….malah dadi kelingan…. sing ndisik ono ndeso ….. wis..wis..malah ngajak balen…, blaiik tenan.!!

  2. makasih se x lg bos q dalood lgumu okeh soale pumpung eneh lan q pengemar bearat campursari tenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan…………? lo

  3. canpursari bangets……

  4. Mas videone asyiiik tenan, tapi yo iku…di download susah tenan….. piye carane? matur nuwun…..

  5. bagaimana caranya donwload neh…

  6. .caranya ngundu gmana ya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: