Tombo Kangen

Selamat berkangen-kangenan ria bagi yang mudik sekalian ReUni sekolah sambil bersilaturahmi dengan para ibu dan bapak guru, terutama bagi yang ReUni SMA emas ( angkatan 1958 ) dan perak ( angkatan 1983 ). Bagi yang belom bisa mudik dan ReUni, dipersilahkan menikmati tembang ini aja dulu sebagai tombo ati kangen ama para mantan pacar ato gebetan semasa sekolah dulu. Modah-modahan lebaran taon depan yaa…

During “Pekan Libur Nasional” this BLog/Jos JM™ under maintenance free. The update use matic mode every 4 hours. Enjoy Yourself.

Artis (Band): Nonik Aprilia, Ririt Renganis, Ndari / Wasimin PS

Mas.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ga tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..

Mas.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku

Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine

Mas.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

~{}~

Masz.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..

Masz.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku

Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine

Masz.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mariii…

Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

6 Tanggapan

  1. Jadi malah tambah kangen..abis gak muuudiiiiik….!
    nunggu dagangan… wah..wis piye..ki..!?

    • sampai sekarang saya tetap mencintai langgam jawa termasuk lagu ini, karena ada salah satu gending jawa yang mengiringi dan mengingatkan waktu saya nikah.

  2. Jan Enak Tenan Lagune !!!! dadi eling konco2 ngarit mbiyen …

  3. enak nyosssssss

  4. wah, ngrungokne lagu niki dadi kelingan konco2 alumni smp

  5. Lagu favorit neach..klo dnger lagu nich jd keinget mantan pcr,,wkt dolan neng wonogri,hehehehe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: