Manthous ~ Getun

Oh ya, kemaren ada pesan dari pendengar radio via tilpun kayak gini: Katur para sederek saking Wonosari, Gunung Kidul lan sakitaripun, ampun kesupen kemangke sami nglempak wonten ing mBaron bakda riyaya nggih. See you there…

Artis (Band): Manthous

Getunku setahun
ning ati gelo, rasane kuciwo
Sithik-sithik mung ngalamun
anelongso rino awan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung
soyo tambah bengong
Iwak gerameh pangan welut
piye maneh wis barang kebacut

Pripun kepriben…

Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung
Jarene wong gethun
yen digeged mboten mantun mantun

5 Tanggapan

  1. kirimin donk kumpulan langgam jawa.

  2. wah mantap baget ni lagunya…..

  3. Wah ,jan kabudayan jowo ki tetep unggul sko sing wis unggul ,

  4. Wahh ,jan kabudayan jowo ki tetep unggul sko sing wis unggul ,

  5. siiiiiiiiiiiiip gun…..//// enak tenan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: