Manthous ft Nurhana ~ Sengit

Artis (Band): Manthous, Nurhana / Ki Sukisno

Bola-bali tak kandani yo mas yo
Bola-bali tak aturi yo mas yo
Kowe lungo awan bengi lali anak lali bojo
nuruti karepe ati

Tak kandani wanti-wanti yo dik yo
Lungaku golek rejeki yo dik yo
Aku mulih duwite mesti
nJaluk opo tak turuti, kebutuhan tercukupi

Sengit aku, sengit aku ala sengit aku
Kepingin marah padamu
Nanging kowe malah nesu
Sing nesu kudune aku, lha kok ra rumongso kleru

Nganggo kathok beneke dedel yo dik yo
Wong wedok kakean rewel, kok mesti bawel

Aku gemang mas,
wong lanang mbok ojo seneng ngumbar wirang

Jaran kepang ala jaran kore yo dik yo
Wong lanang menangan dewe, iku jamane

Ela elo mas,
Jo ngono, jo ngono yen tak tinggal cotho

ha nggolek meneh

3 Tanggapan

  1. manthous itu yg nyiptain lagu gethuk bukan yah. Dulu sering banget gue denger lagunya. Asik juga🙂

  2. mas lagunya nurhana yang sawo glethak njenggelek tangi maneh ko gada ya ? tolong dong di upload

  3. mas minta lagunya sawo glethak dong..sumpah muter2 gak nemu tu lagu…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: