Bojoku Nakal

Digebuki? Ayo siapa yang mau njoged? ngGak pa pa…

Artis (Band): NN / Cak Diqin

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak niki jarang mbelanjani

Aku nggaak.. kuat
Aku nggaak.. tahan
Penak pilih urip dewe’an

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian

Yii ha!..
Ayo Pak De.. njoged Pak De
ha’ ha’…

Tak jaluk..
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian

Aku nggaak.. kuat
Aku nggaak.. tahan
Penak pilih urip dewe’an

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Ra mikir anak lan istri
Saiki jarang mbelanjani

Tak jaluk..
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak iki jarang mbelanjani

Satu Tanggapan

  1. my favorit songggggggg

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: