Didi Kempot ~ Konangan

O O kowe keconangan ngintipi aku pacaran maneh…

Artis (Band): Didi Kempot / Ray NineBall & Sunu Matta, Didi Kempot (Lirik)

Saiki aku ra percoyo
percoyo karo janjimu
Biyen sing tak sawang mung rupo
ora ngerti atimu

Dek wingi kowe ngomong setyo
ora tau selingkuh
Saiki aku uwis ngerti
ngerti polah tingkahmu

Neng ngarep mripat iki
kowe ngelarani aku
karo wong liyo
kuwi kancaku

[Reff:]
O O kowe konangan
pacaran maneh
karo wong liyo [/karo wong lanang]
konco kenthelku O O [/ dudu bojomu O O]

Tautan:
Matta Band ~ Ketahuan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: