Anggi Sunyoto ~ Bohong

Artis (Band): Anggi Sunyoto

Ceunah cinta teh buta
Pajar teu mandang harta
Bohong.. ah geuningan bohong
tanpa harta cinta teh
terasa hampa

Ceunah yang penting cinta
Pajar yang penting sayang
Bohong.. ah geuningan bohong
Cinta dan sayang sakapeung
rajeun ngalayang

Ngalayang.. pegat kapakan
Ngalayang.. dina implengan
Ngalayang.. dina lamunan
Ngalayang.. kokolebatan

Ceunah bade satia
Pajar bade bumela
Bohong.. ah si akang bohong
Anjeun jalir tina janji
nu pasini

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: