Ojo Lamis

Artis (Band): Manthous / Ki Nartosabdo

Ojo sok gampang
janji wong manis
yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas
ora agawe cuwo

Tansah ngugemi
tresnamu wingi
jebul amung lamis
koyo ngenteni thukuling jamur
ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
loro tan antuk jampi
mbok ojo amung lamis
kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
milih sawiji ngendi kang suci
tanggung biso mukti

h

11 Tanggapan

  1. Kelingan jaman kena aniyoyo dening kuasane Suharto th swidakan tekan th pitung puluhan oooooooo kok ora kelingan agamane yen bakal dihisap neng matine,apa ora dek

  2. ada mp3 nya gak?
    kalo ada bisa ya di balas balik ke izzadwje.wordpress.com
    matur suwun

  3. lha iki sing tak golek i …matur nuwun mas iki lagu paporitku..
    hhiiihii…tak nggone ngisi waktu yen pas ngalamun

  4. kurang ajar ora download

  5. ora iso download piye

  6. cara download : click tulisan YOutube trus kan masuk ke youtube.com kan..? lalu gunakan “download helper” tinggal dicliick kanan terus simpan deh flv-nya. atau pake IDM juga bisa kok…seklias info

  7. […] Ojo Lamis, karena hanya akan membuat orang kecewa, seperti 1 bait dalam lagu tersebut. Ojo sok gampang janji […]

  8. Lha iki lagu sing tak golek i.lagu paporit makQ…Blajar bhs jwa lg,biar g lp budaya ndiri..hmm.

  9. Lha iki lagu paling ku suka, cuma aku nggoleki cd/caset lagu iki susah banget maklum aku tinggal di aceh

  10. amanat lagu ing duwur kuwi opo…? lan temane opo yoh…

  11. Asik..ketemu akirnya..matur nuwun njeh..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: