Kembang Jagung

Mohon maap buat anak-anak dan adik-adik remaja, ini tembang kenangan manis simbah-simbah ala geng KOalisi Band ‘bukan’ RemajA

Artis (Band): Genk Kobra

le le le le….
do mreneo (nggih)
tak kandani le
podo ngrungokno (nggih mbah)

iki crito jamane semono (nggih)
jamane aku tek isih joko (nggih mbah)
mlaku-mlaku neng kutho solo (nggih)
ketimbang neng omah ati nelongso (nggih mbah)
ra sengojo kepethuk kenyo (nggih)
rupo ayu ketoke sugih bondo (nggih mbah)

[Reff:]
wah jan aku ra ngiro (nggih)
tak jak dolan langsung gelem melu lungo (nggih mbah)
neng dalan deweke crita (nggih)
aku kaget jebule anake limo (nggih mbah)

kembang-kembange jagung
kelire kuning
eling-eling mbah kakung
wong wis tuwo
wis mambu lempung

tambah tuwo
simbah iki kok tambah nggemeske
seneng nyritake kaanan dek jaman mbiyene
koyo tenanan ya’ya’o
emboh asline
ning aku niat kudu ngrungokke

diiyani wae
ben metu duwite
mlebu ngiwo metu tengen
ora usah digatekke
yen wis kebangeten tenanan simbah ngapusine
yo podo ditinggal wae

kenyo rambute cendak lan sing dowo (nggih)
mesti kesengsem ora bisa indo (nggih mbah)
ora mergo dukun lan guno-guno (nggih)
aku ‘cen paling bagus sak ndeso (nggih mbah)

[kembali ke Reff:]

percoyo iso
ra percoyo keno (nggih)
jaman aku enom idolane kenyo (nggih mbah)
gagah gede duwur lan koyo….
boyo!

yuk mlaku-mlaku neng kutho solo jamane mbah kakung & mbah putri pacaran

^_^
ning aku niat kudu ngrungokke… lagune sing MP3 (nggih mbah)

15 Tanggapan

  1. Man…iki nek arep donlod lagu2ne ning endi ???

  2. Ko angel tenan yo gelok’e…ckckckckckckk

  3. Loh….sing ning blog iki mung syaire thok man ??? pie to? walahh… lha terus nek donlod lagu2 geng kobra ning endi ???

  4. Iyo man,,,,,donlod lagune ning endi ???

    • wonten youtube… komplit ten mriku… lagu+video terbaru nggih wonten

  5. Iya nehh…gw nyari2 jg kaga ada

  6. Aku minta lagunya dunkz……plzzzzzzzzz

  7. Lha mbok yao…karo URL….ben nek arep nge donlod lagune genk kobra ben gampang. dadi lagune iso di simpen

  8. Heheheh Maap…kebetulan gw punya kenangan di Jogja nehh…
    so..klo denger lagu2nya genk kobra jadi inget, cuma gw ga tau nge Dl nya dimana ?? kasi tau donk….
    thx

  9. lhoo….tenan to Man…..okeh sing golek’i lagune.

  10. o0o iyo lali aku..maksude donlod sing Mp3 ne….

  11. Matur Nuwun nggih mp3 kembang jagung.i pun..
    sampun saged kulo pendet
    menowo onten liyane post mawon
    sugeng ndalu..

  12. aku njupuk video.ne yo mas..

  13. dab, yen pengin donlot mp3 menyang nggone mas jalidhoe.
    iki link sing iso di klik
    http://jalidhoe.multiply.com/music/item/669/Genk_Kobra

  14. […] Oh ya, bagi jiwers newby ato yang belon pernah kenal ama mBah Katrok silahkan kenalan dulu di klip Kembang Jagung. Kayaknya sih klip ini episode lanjutannya deh, setelah mBah ‘Katrok’ ditinggalin […]

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: