Cak Diqin ~ Mr. Mendem

Mister Mendem lagi mabok…

Artis (Band): Dini Aditama. / Cak Diqin

Aku wis kondo ciu marakke ciloko
Aku wis matur mensen ning omongan nglantur
Wis tak aturi yen vodka marakke lali
Banjur ngunjuk bir sampeyan dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni nuturi koyo kiai
Ditoke wae yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani
yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali
wong tuwoku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu
wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu
Mergo mendem rusak awakku

Yen wis mari konco-konco dipamiti
Sokor gage mendem do ditinggalake

Selamat tinggal koncoku lereno ndugal
Dongakno kuat mendemku wis ora kumat

~{}~

Aku wis kondo ciu marakke ciloko
Aku wis matur mensen neng omongan nglantur
Wis tak aturi yen vodka marakke lali
Banjur ngunjuk bir sampeyan dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sihiso tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni nuturi koyo kiayi
Ditoke wae yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani
yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali
wong tuwoku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu
wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu
Mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari konco-konco dipamiti
Sokor gage mendem do ditinggalake

Selamat tinggal koncoku lereno ndugal
Dongakno kuat mendemku wis ora kumat (Amin)

About these ads

6 Tanggapan

  1. Nhaa..iniih…! Cuoocok buat manthuk..2 !! sambil minum teh anget wahh..nyampleeeng…
    biar aliran katrox ..ogah CIU lho..!! teh..aja…siiip tenan.

  2. manteb bro, makasih ya…

  3. mantef

  4. MANTAB…. kenek gae tayub an…. hehehehe

  5. muaantep tnan pakde..¿ pas buanget mbek awk ku

  6. .ciu pdhl enak lh0,po neh ciu lawaran asli bek0nang asek tnan

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 42 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: