Tragedi Tali Kutang

Artis (Band): Cak Diqin feat Wiwid Widayati / Cak Diqin

Dek biyen wis tak tukoke
wujud tali sak kotange
saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
tanpo pamit ra ngabari
opo lali, kowe karo aku iki

Nadyan regane ‘nem ewu,
kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
lha kok mlayu

Opo kurang larang,
pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki
tali kutang…

Iki mas taline tak kondurake
Ngerso bapak ra ngeparengake
Aku dijodoke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas Anton Basuki
aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake
mesti bali

Tali kutang iki
tak simpen tekane pati
tali kotang saksi tresnaku kang suci

About these ads

11 Tanggapan

  1. saya selalu ketawa kalo ndenger lagu ini… lucu!

    y y, daku dah tes ke temen2ku (yg kuduga ngerti bhs jowo). mereka pd kegelian waktu ku tunjukin klip video ini plus liriknya :mrgreen:

  2. walah…jebul ono laku merek BH…hahahhhaa
    maklum rak tau muleh sampek rak weruh yen ono temabang tembung koyok ngene..hehehhe..matur nuwun maneh mas….

  3. ini yang paling aku suka dengan lagu ini, sangat berbeda, dinyanyikan dengan nada sedih, tapi liriknya lucu, ada kesederhanaan, tapi itu kekuatannya

  4. AK NJALUK LAGU MP3 NE

  5. mantap om,, suwun

  6. lagu wajib di setiap acara kantorku (+ lagu bokong semok)

  7. kalau pas acara dangdutan kadang sering diplesetkan:

    Dek biyen wis tak tukoke
    wujud tali sak kotange
    saikine lha kok ilang sak ISINE

  8. Tali kotangnya beneran po suatu kiasan yach?

  9. Asiiiiiikk

  10. Wah sneng aq.

  11. suarane mbak wiwid pancen puuenak tenan,aku usul jenengan gawe album solo mbak.konco2 piye?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 42 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: